Fotografie workshop in een kleurijk Clingendael

Fotografie workshop in een kleurijk Clingendael
Fotografie workshop in een kleurijk Clingendael

Fraaie foto's op zondagmorgen in Park Clingendael

Je fotografeert graag, maar de tijd ontbreekt je…..
Je hebt een mooie camera, je hebt eens een basiscursus* fotografie gevolgd. Maar het ontbreekt je gewoon aan tijd en hierdoor vergruist je hobby als ruis met een hoge ISO waarde. Je wilt wel, maar alleen is maar alleen, op pad gaan met je camera. Dit is de veel gehoorde reactie van hobby fotografen. Om deze situatie te veranderen is deze workshop misschien iets voor jou! Vroeg uit te veren en met collega hobby fotografen op pad gaan; je spreekt dezelfde taal en je hebt als iedereen het zelfde doel… meer fotograferen en even een ochtend je zinnen verzetten.

Doelstelling
De aspecten Macro-, Natuur-, en Landschapsfotografie worden tijdens deze surprise tocht nader toegelicht. Met je camera ga je dan ook direct aan de slag om tijdens deze workshop jouw resultaat te verbeteren. De gehele workshop staat dus in het teken van zelf "DOEN is LEREN" van je camera-instellingen en deze beter te beheersen. Het resultaat zal een voldoening geven in deze workshop van “DOEN is LEREN”.

De workshop Herfstfotografie, start op zondagmorgen, 5 november 2023:
Verzamelen om 07:30 uur in Park Clingendael.
Workshop van 08:00 uur – 11:00 uur
Inschrijving minimaal 8 cursisten voor vertrek.
Vergoeding: 45,00 euro

Meer informatie: www.fotocursuswestland.nl

* Voorwaarde van deelname:
Voor de workshop herfstfotografie wordt verwacht dat men de kennis heeft die gelijkwaardig is aan de basiscursus fotografie voor systeem-, of spiegelreflex camera’s.

Met fotograferen zie je meer

Aanmelden