Zie onze wijzigingen van de cursusdata i.v.m. het Corona-virus

Het Corona-virus ligt hopelijk na 1 september weer ver achter ons.

Fotocursus Westland heeft besloten om het gehele cursusprogramma 2020 aan te passen i.v.m. met het Coronavirus. Dit betekent dat de eerste cursus/workshop Basisfotografie zal starten op dinsdag 8 september 2020. Alle cursisten die al hadden ingeschreven op eerdere cursussen kunnen nu weer een keuze maken uit het ruime aanbod. Uniek is de KERST-Basiscursus fotografie, met een extra workshop, Lichtjesavond in Delft die op 25 november start.

Fotocursus Westland is opgericht door drie vak-fotografen, André Loch, Ronald Bakker en Frank van Leeuwen. De fotografen hebben als doelstelling het fotograferen als hobby te stimuleren. Vele fotocamera's liggen in de kast en worden slechts met de vakantie meegenomen. De automatische stand op de camera's zit bijna vastgeroest. De fotocamera biedt echter veel meer mogelijkheden. De vier vak-fotografen, inmiddels is Jan Campagne als vierde aangesloten, willen dit graag uitleggen aan de gebruikers van de systeem- en spiegelreflexcamera's.

Bas

Met fotograferen zie je meer

Sportshoots.nl deelt zijn kennis op het gebied van sportfotografie met Fotocursus Westland. De cursus sportfotografie daagt fotografen uit om snelheid vast te leggen. Het perfecte snelle plaatje vastleggen vraagt ook veel kennis van de sporten die men fotografeert. Workshops zijn dan ook de basis om deze expertise onder de knie te krijgen. Sportfotografie is een uitdaging om die kans te pakken in een split second.
 

De vier fotografen willen dit graag uitleggen aan de gebruikers van de systeem- en spiegelreflexcamera's. 
De bijdrage voor deze cursussen is laagdrempelig. Het lesprogramma "DOEN is LEREN" is ook speciaal ontwikkelt om met de cursisten op stap te gaan en de fotocamera met al zijn mogelijkheden te leren gebruiken in diverse omgevingen.

De partners van Fotocursus Westland zijn: 
Ringfoto Loch uit Wateringen, Foto Westland uit De Lier, Sportshoots.nl uit Wateringen en Jan Campagne uit Pijnacker.

De partners van Fotocursus Westland