Fotocursus Westland partners

Fotocursus Westland is opgericht door drie vak-fotografen, André Loch, Ronald Bakker en Frank van Leeuwen. De fotografen hebben als doelstelling het fotograferen als hobby te stimuleren. Vele fotocamera's liggen in de kast en worden slechts met de vakantie meegenomen. De automatische stand op de camera's zit bijna vastgeroest. De fotocamera biedt echter veel meer mogelijkheden. De vier vak-fotografen, inmiddels is Jan Campagne als vierde aangesloten, willen dit graag uitleggen aan de gebruikers van de systeem- en spiegelreflexcamera's.

Bas

Met fotograferen zie je meer

Sportshoots.nl deelt zijn kennis op het gebied van sportfotografie met Fotocursus Westland. De cursus sportfotografie daagt fotografen uit om snelheid vast te leggen. Het perfecte snelle plaatje vastleggen vraagt ook veel kennis van de sporten die men fotografeert. Workshops zijn dan ook de basis om deze expertise onder de knie te krijgen. Sportfotografie is een uitdaging om die kans te pakken in een split second.
 

De vier fotografen willen dit graag uitleggen aan de gebruikers van de systeem- en spiegelreflexcamera's. 
De bijdrage voor deze cursussen is laagdrempelig. Het lesprogramma "DOEN is LEREN" is ook speciaal ontwikkelt om met de cursisten op stap te gaan en de fotocamera met al zijn mogelijkheden te leren gebruiken in diverse omgevingen.

De partners van Fotocursus Westland zijn: 
Ringfoto Loch uit Wateringen, Fotografie Ronald Bakker De Lier, Sportshoots.nl uit Wateringen en Jan Campagne uit Pijnacker.

De partners van Fotocursus Westland