Mooi programma bij Fotocursus Westland

Fotocursus Westland cursussen met workshops "Doen is Leren"

Het programma 2023 is bekend. Kijk snel of er een leuke cursus of workshop bij zit.
Basisfotografie-, Voorjaarsfotografie, Sportfotografiecursus of Sportworkshops bij sportevenementen
volgens het lesconcept "DOEN is LEREN"

Snuffel Sportfotografieworkshop, je eerste kennismaking met sportfotografie, samen met een Sportsnap-sportfotograaf.
Wensen voor een specifieke cursus of workshop of persoonlijke begeleiding bij sportwedstrijden, neem dan contact met ons op.

Wie zijn wij:
Fotocursus Westland wordt vertegenwoordigd door de vak-fotografen, André Loch, Jan Campagne en Frank van Leeuwen. De fotografen hebben als doelstelling het fotograferen als hobby te stimuleren. Vele fotocamera's liggen in de kast en worden slechts met de vakantie meegenomen. De automatische stand op de camera's zit bijna vastgeroest. De fotocamera biedt echter veel meer mogelijkheden. Fotocursus Westland opleidingen verzorgt alle opleidingen; van Basisfotografie tot workshop zoals b.v. Herfstfotografie. Daarnaast is Fotocursus Westland uniek in het geven van Sportfotografie cursussen en workshops. Specifieke wensen voor doelgerichte opleidingen zijn ook mogelijk.

Bas

Met fotograferen beleef je meer

Sportshoots.nl deelt zijn kennis op het gebied van sportfotografie met Fotocursus Westland. De cursus sportfotografie daagt fotografen uit om snelheid vast te leggen bij diverse sporten. Het perfecte snelle plaatje vastleggen vraagt ook veel kennis van de sporten die men fotografeert. Workshops zijn dan ook de basis om deze expertise onder de knie te krijgen. Sportfotografie is een uitdaging om; het juiste sport moment te pakken in een "split second".

Het lesprogramma "DOEN is LEREN" is ook speciaal ontwikkelt om met de cursisten op stap te gaan en de fotocamera, met al zijn mogelijkheden, te leren gebruiken in diverse omgevingen. Sportshoots heeft als verlengstuk van Fotocursus Westland de specifieke invulling voor Sportfotografie ingevuld.

De partners van Fotocursus Westland zijn