Sportshoots.nl

Sportshoots.nl
100%
min
100%

Sportshoots.nl staat voor sportfotografie en het verzorgen van journalistieke ondersteuning. Het aanleveren van beelden voor dagbladen, weekbladen en website’s is een kernactiviteit. PR&Media voor uw sportevenementen, zowel journalistieke- als fotoreportages kunnen uw evenement bekender maken.

Teammoment

Wat doet Sportshoots.nl

Sporter en Team in beeld
De vraag om Sporters en Sportteams op beeld vast te leggen, is ook mogelijk met Sportshoots.nl. De opdracht wordt vooraf goed doorgenomen om het resultaat ook naar tevredenheid op te leveren.

Fotowedstrijd voor bedrijven
Aandacht en een leuke uitdaging, is met een fotowedstrijd altijd scoren voor een bedrijf. Sportshoots.nl heeft veel ervaring met het organiseren van fotowedstrijden. Het resultaat is altijd weer een voorsprong op de concurrentie.

Het overdragen van kennis met “DOEN is LEREN”
Als sportfotograaf te voelen wat er met je gebeurd, om een actiefoto te maken in een split second, is een uitdaging. Vandaar dat Sportshoots.nl onderdeel is van FotocursusWestland.nl Na het volgen van de basiscursus is specialisatie, als sportfotograaf, een boeiende hobby van snelheid en dynamiek. De workshops in de praktijk, bij sportwedstrijden en evenementen, is het belangrijkste onderdeel. De inleidende theorieles is de instructie die in de praktijk werkelijkheid wordt.

Sportfoto's van Sportshoots.nl in de Media

Samenwerkingen zijn de basis van het sportieve succes. Sportshoots.nl heeft er voor gekozen met de juiste partners een samenwerking aan te gaan. Frequent worden er sportfoto's geleverd aan de regionale sportredacties van het Algemeen Dagblad. Voor de landelijke Pers en Media heeft Sportshoots.nl een samenwerking met Photo Press Agency Orange Pictures en SportSnap.nl