Foto van de maand

Foto van de maand

Motercross van sportfotograaf Fred Rietvink

Foto van de maand

Stuur je beste foto in voor; FOTO van de MAAND

nov 2022 Motorcross

Ben je regelmatig bezoeker van de website Sportshoots.nl en vind je het leuk om je beste foto, een maand in de etalage te presenteren. Stuur deze foto dan in via verzoek@sportshoots.nl. Elke maand word dan de topper van de maand weergegeven op deze site. Ga deze uitdaging aan en laat zien dat je het leuk vindt om te fotograferen.

De foto, goede kwaliteit, wel inleveren met een omschrijving van de fotograaf waarom en waar deze foto genomen is.

Foto van deze maand:
Foto van : Fred Rietvink
Motorcross is een spectaculaire sport en dat is leuk om vast te leggen. Fred Rietveld is een sportfotograaf die graag meerdere sporten op beeld wil vastleggen zoals o.a. voetbal, waterpolo en honkbal.
Onlangs heeft Fred nog een sportfotowedstrijd gewonnen met als hoofdprijs het fotograferen van een Eredivisiewedstrijd Fortuna Sittard – RKC Waalwijk naast vele sportfotografen langs de lijn. Foto’s hiervan staan op mijn site: fred rietvink
Redactie: Hoe ben je op de website van Sportshoots.nl terechtgekomen???
Ik was opzoek naar een workshop sportfotografie en kwam via google op deze website terecht waar de foto's mij erg aanspraken.
Zodoende kwam ik ook bij de foto van de maand. Om een maand in de picture te staan op deze website is voor mij super, dank je wel.
Voor meer sportfoto's ga dan naar: Sportsnap, jouw regionale sportfoto's.