Workshop “Avondfotografie, in het feeëriek verlichte Delft”

Workshop “Avondfotografie, in het feeëriek verlichte Delft”
Workshop “Avondfotografie, in het feeëriek verlichte Delft”

Op het juiste moment Delft bezoeken is een uitdaging voor elke fotograaf. Maar nu eens niet overdag, maar in de avond om half acht met Andre Loch. Delft in al zijn pracht en praal met de mooiste bruggen, kerken, stadhuis, steegjes en natuurlijk de grachten gordel, een waar domein voor fotografen. Zet dus direct woensdag 14 december 2022 in je agenda en Ander Loch staat klaar om je te ontvangen voor een uitdagende workshop. Om je fototoestel, in de juiste stand, te laten functioneren en de mooiste foto’s te scoren in de fraai verlichte kerstomgeving van deze betoverde stad.

Andre Loch heeft al menigmaal als vakfotograaf Delft bewonderd met zijn camera. De workshop “Avondfotografie” is voor jullie als fotografen een uitdaging. In een donkere omgeving met een specifieke kerstsfeer je creativiteit de vrije loop te laten geeft voldoening. Het resultaat is dan ook direct zichtbaar met mooie foto’s die uit je camera spatten.

INSCHRIJVEN
Workshop “Avondfotografie, in het feeëriek verlichte Delft”

Delft blijft fascineren

Je fotografeert graag, maar de tijd ontbreekt je
Je hebt een mooie camera, je hebt eens een basiscursus* fotografie gevolgd, maar je wilt meer specifieke kennis opdoen. Andre Loch heeft als vakfotograaf een waardige expertise opgebouwd als het gaat om de sfeer van Delft zichtbaar te maken op zijn foto’s. Zijn inzichten en ervaringen, wil hij graag overbrengen middels het “DOEN is LEREN” lesprogramma van Fotocursus Westland.

Doelstelling van deze workshop
In deze workshop in Avondfotografie komen alle vaktechnische inzichten aan de orde. Zoals o.a. de juiste positie innemen om een foto te maken. Creativiteit heeft ook te maken met het zien van de mogelijkheden van een onderwerp. Het spelen met het licht van de kerstverlichtingen in een donkere omgeving. Dit zijn maar enkele punten waar Ander Loch jullie de weg gaat wijzen.
Het plezier in fotograferen wordt gestimuleerd door de betere kwaliteit van de foto’s snel met je camera te bewerkstelligen. Intensief fotograferen met Andre Loch als reisleider geeft je direct weer motivatie om je verder te ontwikkelen in de fotografie.

Workshop “Avondfotografie in de feeëriek verlichte binnenstad van Delft”
Maandagavond 18 december 2022
Locatie: Delft
Verzamelen in de hal van de parkeergarage Marktgarage, ingang Willem Naghelstraat 1
Aanvang 19:00 uur einde 22:00 uur
Maximaal 10 cursisten
Cursusbijdrage: € 45,00 per cursist
Informatie en aanmelden via: www.fotocursuswestland.nl

* Voorwaarde van deelname:
Voor de excursie wordt verwacht dat men de kennis heeft die gelijkwaardig is aan de basiscursus fotografie voor systeem-, of spiegelreflex camera’s. Bovendien is het ten zeerste aan te raden een deugdelijk statief mee te nemen.

“Met fotograferen zie je meer”

Inschrijven