HCAW geeft Storks les in slagvaardigheid

HCAW geeft Storks les in slagvaardigheid
HCAW geeft Storks les in slagvaardigheid

Topteams hebben dit jaar moeite met Silicon Storks

Zondag
Na op donderdag en zaterdag aangetoond te hebben dat de ploeg van coach Eugene Henson het veel hoger aangeschreven HCAW goed partij te kunnen bieden zakte de Kijkduin bewoners op eigen veld door het ijs. Aanvankelijk leek het krachtsverschil tot de 5e inning weer gering (stand 1-3) maar door onnodig, deels weggegeven punten door veldfouten en verkeerde keuzes, stond er bij het begin van de 7e inning een 1-7 stand op het scorebord. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 12-1 nederlaag en noteerde de thuisploeg liefst zes veldfouten. Voor de bezoekers kwamen twee oud-ADO spelers in actie en wel startend pitcher Dennis Burgersdijk en 1e honkman Kevin Nieveld.
De thuisploeg had liefst vijf pitchers nodig om het karwei te voltooien waarbij startend pitcher Jayden Gonesh die het vier innings volhield nog de beste indruk achterliet. Achtereenvolgens Gedryon Basilia, Joel Martis, Darryl Jamoena en Jairo Samboe kregen vervolgens nog negen punten te verwerken. Al met al na het goede optreden op Hemelvaartsdag en zaterdag een wedstrijd om snel te vergeten.

Komende week staat een drieluik op het programma tegen het Amsterdamse L&D, waarbij de thuiswedstrijd geprogrammeerd staat voor zaterdag 22 mei.

Redactie: Rob Blankenstein - Haagse Topsport
Foto: Sportshoots

Meerdere foto's Foto van de Maand